Ege Liste tanıtımında iddianame savunması

Liste tanıtımında iddianame savunması

31.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Karşıyaka’da yeni yönetim kurulunu tanıttı.

Liste tanıtımında iddianame savunması

Slogan, “Büyükşehir’in yolu, Karşıyaka’dan geçer” olarak belirlendi. Yeni yönetimin tanıtıldığı toplantıya katılan Ak Parti İzmir milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyona vurgu yaparak, “Kimse iddianameyi hizmet ve dürüstlük vesikası olarak savunamaz” dedi.
İzmir, “Sakin Şehir” olsun önerisi
Ak parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül tanıtım toplantısında, CHP’nin İzmir’de kurtarıcı olarak operasyona sarıldığını, seçmene korku tohumları ektiğini öne sürerek, “Artık İzmir bunu yutmuyor, İzmirli hizmet istiyor. Seferihisar’ın ‘yavaş şehir’ sloganını Büyükşehir de alsın” dedi.
İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, esnaf ziyaretleri ve dikey konutlarda ev sohbetleri yapacaklarını anlattı.

Haberin Devamı

Aşlık: Büyükşehir kartları taca attı

Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin, Sayıştay Daireler Kurulu’nun kararına göre Kişiselleştirilmiş Toplu Ulaşım Kartları Yönetmeliği taslağından, kanuni dayanağı bulunmadığı gerekçesiyle uygulamadan kaldırdığı 60 yaş kartı hakkında açıklama yaptı. Aşlık, Sayıştay kararının bağlayıcı olmadığını, Büyükşehir’in bu kararı ‘siyasi manipülasyon’ haline getirdiğini öne sürerek, “En basit ihaleleri bile yapamayan belediye bu nu da yüzüne bulaştırdı. Topu taca attı. İstanbul ve Ankara hasıl yapıyor gidip baksınlar” dedi.