Ege ‘Liyakat’ insana dokunacak

‘Liyakat’ insana dokunacak

05.05.2017 - 05:05 | Son Güncellenme:

Liyakat üyeleri, yeni projesi için farkındalık yaratmak amacıyla 3 ay süren çalışmanın ardından bir perküsyon ekibi kurdu, gösteri düzenledi

‘Liyakat’ insana dokunacak

Liyakat Derneği üyeleri, Perküsyon Eğitmeni Emir Cenk Aydın önderliğinde üç aydır süren çalışmalar sonunda perküsyon ekibi kurdu. Ekip, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda duyurusunun yapılacağı yeni proje kapsamında, farkındalık yaratmak ve daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla İzmir’in üç ayrı yerinde perkusyon gösterisi düzenledi.

Haberin Devamı

Meksika Sokağı, Dominik Caddesi ve Ali Çetinkaya Bulvarı’nda 14 LİYAKAT Üyesi tarafından gerçekleştirilen gösteri, büyük ilgi gördü.

Proje, 19 Mayıs’ta açıklanacak

Liyakat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi, her yıl toplumun bir sorununa yönelik gerçekleştirdikleri projelere, bu yıl uzun soluklu bir proje daha ekleyeceklerinin müjdesini verdi.

Eskinazi, “Bu gün burada hepimiz Ayşe’yiz, Fatma’yız, Elif’iz diye yola çıktık. Daha fazla kişiye ulaşmak, toplumsal farkındalık yaratmak amacı ile projemizin detaylarını 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda açıklayacağız. Bu süre içerisinde de sosyal medya üzerinden kampanyamız devam edecek. 19 Mayıs’ta açıklayacağımız projemiz kapsamında gerçekleştirilen bu çalışmada gönüllü olarak yer alan bütün dernek üyelerimize ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz” dedi.