Ege MAÇIN KADERİNİ DİREKLER ÇİZDİ

MAÇIN KADERİNİ DİREKLER ÇİZDİ

18.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

BAL’a Yükselme Grubu’nda mücadele eden Kemalpaşaspor ile Foça Belediyespor, 1-1’lik skorla şanslarını iyice azalttı

MAÇIN KADERİNİ DİREKLER ÇİZDİ

Süper Amatör Lig’de fırtınalar estiren Kemalpaşaspor ile Foça Belediyespor, Menemen Stadı’nda, BAL’a yükselme şansını zora soktu. BAL’a Yükselme Grubu’nda kozlarını paylaşan iki ekip, maç boyunca adeta direkleri dövdü. Kemalpaşaspor’un iki, Foça Belediyespor’un bir topu direkten döndü.

Beraberlikler takımı
Maçın ilk yarısında baskılı oynayan Kemalpaşaspor, 32. dakikada Muharrem’in ayağından kazandığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle giren Foça Belediyespor, 47. dakikada Rıfat’ın attığı golle skora denge getirdi. İlerleyen dakikalarda iki takım da hırs yaptı, sayısız gol pozisyonları buldu ancak başka gol olmayınca, 90 dakika 1-1 sona erdi. Kemalpaşaspor, üç beraberlikle hedeften uzaklaşırken, iki beraberlik alan Foça Belediyespor da gruptan çıkmayı mucizelere bıraktı.

Haberin Devamı

U-19 Milli Takımımız birinciliği kazandı

U-19 Milli Takımımız, Hırvatistan’da düzenlenen Croatia Cup’taki üçüncü ve son maçında Slovakya’yı 3-0 yenerek şampiyon oldu. Umag Stadı’nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 59 ve 79. dakikalarda Okan Deniz ile 90. dakikada (Penaltıdan) İbrahim Yılmaz kaydetti. Karşılaşmada Bucaspor’un bu sene yükünü çeken Salih Uçan ve Mert de forma giydi.

Soma-Salihli pazarı bekliyor

Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek isteyen Somaspor, BAL’dan Salihli Belediyespor ile pazar günü karşı karşıya gelecek. Somalı futbolseverler, bu önemli maçta tribünleri doldurarak takımlarını destekleyecek. Bu konuda hazırlıklarını sürdüren taraftar temsilcileri Emre Erşin ve Murat İnce, Somalı tüm futbolseverleri önemli randevu öncesi kenetlenmeye davet etti.