Ege Mahalle adlarına halk karar verecek

Mahalle adlarına halk karar verecek

19.12.2017 - 05:59 | Son Güncellenme:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kavaklıdere ve Naldöken mahallelerini ziyaret  etti, sorun dinledi. ‘Kavaklıdere’ adının ‘Belkahve Kavaklıdere’ olması için anket başlattı

Mahalle adlarına  halk karar verecek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortak akıl ilkesi ve insan odaklı belediyecilik anlayışıyla Bornovalılarla buluşmaya devam ediyor. Mahalleri dolaşarak sorun ve istekleri not eden Başkan Atila, son olarak Kavaklıdere ve Naldöken Mahallesi’ni ziyaret etti. Atila, muhtarlarla görüşerek mahalleler hakkında bilgi aldı, sokakları dolaşarak vatandaşların beklentilerini dinledi.

Haberin Devamı

Teşekkürler

Hüseyin Özyavuz Ortaokulu’nu da ziyaret eden Başkan Atila, mahallede yaşayanlarla ‘Kavaklıdere’ adının ‘Belkahve Kavaklıdere’ olması konusunda görüşlerini aldı. Yapılan anket çalışması sonunda çoğunluğun isteğinin yerine getirileceğini belirtildi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Ömer Kaça, “Başkanımız mahallemize gelerek vatandaşlarımızı dinledi. Kavaklıdere halkı adına kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Atila ile birlikte mahalleyi dolaşan Naldöken Mahalle Muhtarı Mustafa Özgen da, “Burada yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımızla görüştük. Sorunlarımızı ve beklentilerimizi de Başkanımıza ilettik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Başkan Olgun Atila, ziyaretlerine devam edeceğini kaydetti.

Yazarlar