Ege Mahalle meclisleri kurulacak

Mahalle meclisleri kurulacak

16.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in, ‘mobil belediyecilik’ uygulaması kapsamında ilk rotası Güzelçamlı Mahallesi oldu

Mahalle meclisleri kurulacak

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in seçim sürecinde en önemli projelerinden biri olarak görülen ‘mobil belediyecilik’ uygulaması başladı. Başkan Günel’in ilk rotası Güzelçamlı Mahallesi oldu. Mahalledeki sorunları inceleyen Başkan Günel, kapısını çalan her vatandaşın derdini dinledi.

Haberin Devamı

‘Bir sonraki gün güzel olacak’

Güzelçamlı Mahallesi’nin doğasıyla bölgenin en özel yerleşimlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Günel, mahallenin en büyük sorunlarından olan alt ve üstyapıyı çözmek için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı. Mahallelerde yaşanan sorunların tespitinin daha sağlıklı yapılması için Kuşadası Kent Konseyi çatısı altında mahalle meclisleri kuracaklarını ifade eden Başkan Günel “Ben halkın başkanı olmak istiyorum, halka hizmet etmek istiyorum. Emin olun elimizden gelen bir şey varsa yapar o sorunu çözeriz. Yakında Kuşadası Kent Konseyi çatısı altında mahalle meclisleri kuracağız. Sorunların muhatabı o meclisler olacak.
Ayrıca o meclislerde mahallelerimiz için projeler üretilecek. Biz de en makul olanlarını değerlendirip hayata geçireceğiz. Kuşadası’nda her gün, bir önceki günden daha güzel olacak” ifadesini kullandı.