Ege Manisa BŞB potada tarih yazdı

Manisa BŞB potada tarih yazdı

20.06.2018 - 02:57 | Son Güncellenme:

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde rakiplerine göre daha mütevazi bir ekiple ve düşük bütçeyle yola çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, bir üst lige çıktı ve mutlu sona ulaşmanın gururunu yaşadı

Manisa BŞB potada tarih yazdı

Final grubu maçlarında sezonu 2. sırada tamamlayan ve adını Türkiye Basketbol Ligi’ne yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları sezon başında son anda kurulan kadrosuyla çok büyük işlere imza attı. Uzun lig maratonunda önce normal sezonu lider olarak bitiren Manisa’nın dev adamları ardından ise Play Off eleme turunu geçti ve son olarak final grubunu 2. sırada tamamlayarak mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Mutlu sona ulaştılar

Manisa BŞB’de sezon başında Basketbol Şubesi Sorumlusu Asbaşkan Orkun Şıktaşlı’nın sunduğu basketbol takımını kurma projesine, spora ve sporcuya verdiği destekle tüm sporseverlerin büyük takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da büyük destek verdi.

Büyük gurur yaşadılar

Rakiplerinin yeni sezon çalışmalarına aylar önceden başlaması nedeniyle yoğun bir çalışma temposu içine giren dev adamlar sezona 9 maçta 9 galibiyetle başlayarak rakiplerine korku saldı. Yoğun antrenmanın karşılığını Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselerek alan Manisa BŞB basketbolcuları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Ceyhun Cabadak ve yardımcıları büyük bir coşkuyla Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselmenin gururunu yaşayıp sezonu noktaladılar.