Ege Manisa Prime’da sona doğru...

Manisa Prime’da sona doğru...

02.03.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Manisa Prime’da sona doğru...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içinde hizmet binası, otel ve AVM bölümünün bulunduğu Manisa Prime projesini inceledi. İnşaat çalışmalarının sona yaklaştığı alanda, yetkililerden bilgi aldı. Hizmet binasına taşınma sürecinin tamamlandığını belirten Başkan Ergün, “AVM ve otel noktasında çalışmalarımız devam ediyor. 3-4 aylık bir süre içinde de buradaki imalatların tamamlanmasını hedefliyoruz. Manisa’ya yakışan, herkesin beğeneceği bir merkez yapmanın çabası içindeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Başkan Ergün, Yunusemre’de Nusret Köklü Bulvarı’nda yürütülen cadde çalışmalarını inceledi. Peyzaj uygulamaları, aydınlatmaları, kaldırım ve bordür düzenlemeleriyle modern bir görünüm kazanan bulvarı gezen Ergün, çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını ifade etti.

Manisa Prime’da sona doğru...

Kardeşten ziyaret

Manisa’nın kardeş şehri Kırcaali Belediye Başkanı ve HÖH Genel Başkan Yardımcısı Hasan Azis, beraberindeki heyet ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Cengiz Ergün adına heyeti, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy konuk etti. Pandemi sürecinden sonra yapılacak sosyal, kültürel programlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kula’ya değer katacak proje

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula turizminin geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Yunusemre Caddesi’nde cephe ve sokak sağlıklaştırma projesini hayata geçiriyor. Yaklaşık 8 milyon lira bedelle yapılacak projeyle, tarihi çarşı yepyeni bir görünüm kazanacak. Projeyle ilgili bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, “Çatılarda onarımlar yapılacak. Cephelerde sıva ve boya imalatları aslına uygun şekilde yürütülecek. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla doğal taş kaplamasının ardından işlemler sona erecek” dedi.