Ege ‘Manisa’nın çabaları herkese örnek’

‘Manisa’nın çabaları herkese örnek’

02.03.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu konuk etti.

‘Manisa’nın çabaları herkese örnek’

Öküzcüoğlu, Ergün’e S.S. Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ürünlerinin yer aldığı hediye sepetini takdim etti. Ziyarette Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de yer aldı. Başkan Ergün, ziyareti nedeniyle Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkür etti. Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketlerinin ardından, tüm Manisa’nın deprem bölgesi ve depremzedeler için seferber olduğunu belirten Ergün ile Öküzcüoğlu, afet bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi.

Haberin Devamı

MASKİ’den bölgeye yeni içme suyu hattı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde içme suyu hatlarında yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Pazarcık ilçesinin Narlı Mahallesi Bahçelievler bölgesine 200 metre yeni içme suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamlandı.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde görev verilen noktalarda hat döşeme ve tamiratları, vana değişimi gibi çalışmalarla depremde zarar gören altyapı sağlıklı hale getiriliyor.