Ege Manisaspor’da Ömer sakatlandı

Manisaspor’da Ömer sakatlandı

03.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa’da Mersin İdmanyurdu deplasmanı öncesi Ömer Aysan şoku yaşanıyor.

Manisaspor’da Ömer sakatlandı

Siyah beyazlı ekibin bu sezon oynadığı 12 maçta da ilk 11’de forma giyen ve tümünde 90 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, son antrenmanda sakatlanarak ilk yarıyı kapattı. Tarık Almış Tesisleri’ndeki çift kalede Ahmet İlhan ile çarpışarak sakatlanan Ömer Aysan’ın sol diz iç yan bağlarında yırtık tespit edildi.

Devreyi kapattı
Başarılı savunma oyuncusunun yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bu arada kalçasından sakat olan Nizamettin de son idmana katılamadı. Ömer Aysan’ın sakatlığı takımın neşesini kaçırırken, antrenmanı izleyen yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu, tezahüratları ile takıma moral verdi.

Haberin Devamı

Pınar KSK Evren’i istedi

Karşıyaka Arena’da Mersin BŞB’yi bugün saat 18.00’de konuk edecek Pınar KSK, transfer için yeniden düğmeye bastı. Euro Cup ve Türkiye Kupası’ndan elenen, Beko Basketbol Ligi ve Eurochallenge Cup’ta kötü gidişe “dur” diyemeyen Kaf Kaf’ın, Galatasaray’da forma bulamayan Evren’i kiralamak istediği öğrenildi. Kurmaylar, Evren konusunda G.Saray’a “Sizde oynayamıyor. Parasını siz ödeyin, bizde forma giysin” önerisinde bulundu. Sarı kırmızılıların bu teklife olumsuz yanıt verdi. Ancak önümüzdeki günlerde yeniden görüşüleceği öğrenildi.

Ekrem Al’dan tanışma maçı

Altay’ın yeni teknik patronu Ekrem Al, daha önce hiç izlemediği siyah beyazlı ekibe antrenmanlarda çifte kale yaptırıp futbolcuları daha iyi tanımaya çalışıyor. Herkese şans veren Al, takımlardaki oyuncuları sık sık değiştirerek taşları yerine oturtmak için çaba harcıyor. Trabzonlu teknik adam, Trabzon’un ilçesi olan Of’la yarın oynayacağı maçı kazanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Ofspor’un maçlarını oynadığı stadın zemininin kötü olduğu yolunda gelen raporlar kurmayların gözünü korkuttu.

Yazarlar