Ege Marmaris, yangın şehitlerini unutmadı

Marmaris, yangın şehitlerini unutmadı

29.08.2022 - 00:10 | Son Güncellenme:

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçen yıl ilçede yaşanan orman yangınlarında şehit olan Görkem Hasdemir ile Şahin Akdemir’in Köyceğiz’de yaşayan ailelerini ziyaret etti.

Marmaris, yangın şehitlerini unutmadı

İlk olarak Sazak Mahallesi’ne giden Oktay, Şahin Akdemir’in babası Durali Akdemir ve annesi Saniye Akdemir ile sohbet etti, şehit için dua okudu. Oktay daha sonra, Görkem Hasdemir’in babası Savaş Hasdemir’in Gelişim Mahallesi’ndeki evine geçti. Hasdemir’in eşi Ayşegül Gümüş Hasdemir’i de evinde ziyaret eden Oktay, sünnet olan oğluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Başkan Oktay, şehitlerin emanetlerine sahip çıkmak ve isimlerini yaşatmak için her zaman göreve hazır olduklarını ifade etti. Ziyarete eşlik eden Doquhome Mağazası İşletmecisi Okan Belger de, mağazanın açılış gününde şehitler adına fidan dikeceklerini belirtti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette, şehitler adına hazırlanan fidan sertifikaları ailelere teslim edildi.

Marmaris, yangın şehitlerini unutmadı

Çocuklarla güzelleşti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İçmeler Mahallesi 301. Sokak’ta oturan çocukların, moloz döküm alanının parka çevrilmesi isteğini yerine getirdi. Parkın açılışı da çocuklar ve ailelerin katılımıyla yapıldı. Uygun her noktaya park yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Oktay, “Çalışmalarımızı vatandaşlarımızdan gelen istekleri göz önünde bulundurarak planlıyoruz. Mahalle sakini engelli kızımız Ece’nin de faydalanabilmesi için engelli kullanımına uygun oyun ve oturma grupları yerleştirildi. Öte yandan basket sahası, birçok meyve ağacı dikildi. Şimdiden çocuk sesleriyle dolup taşan parkımız hayırlı olsun” dedi.