Ege Menemen’de deprem

Menemen’de deprem

03.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yönetim, 5 futbolcuyu kadro dışı bırakınca, Teknik Direktör Atilla Özcan da “Çocukların yüzüne ben nasıl bakarım” deyip istifa etti

Menemen’de deprem

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı lider İnegölspor’un 9 puan gerisinde tamamlayan Menemen Belediyespor’da sürpriz gelişmeler oldu. Yönetimin, 5 futbolcuyu kadro dışı bırakınca, bu karardan sonradan haberi olan Teknik Direktör Atilla Özcan da, “Takıma yeni kazandırdığım futbolcuların, karşı çıkmama rağmen kadro dışı bırakılmasını hazmetmem mümkün değildi. 3-4 aydır beraber çalışıyoruz. Ben o çocukların yüzüne nasıl bakarım” diyerek istifa etti. Özcan, Menemen Belediyespor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
Takımın tamamına yakınını değiştirerek büyük bir revizyon gerçekleştiren Atilla Özcan, Güray, Arda, Deniz, Volkan ve Ethem’e yapılan harekete büyük tepki gösterdi. Özcan, “Yolları açık olsun. Umarım hedeflerini gerçekleştirebilecekleri hocayı bulurlar. Genç arkadaşlara yapılan hareketi kaldıramam” dedi.
Yolları açık olsun
Başkan Armağan Ökten ise Atilla Hoca’nın sezon başında koyduğu hedeflere ulaşılamadığını belirterek, “İşler, planladığımız gibi gitmedi. İlk yarıda istediğimiz yerde olamadık. Bu yüzden yollarımızı ayırdık. Takımı bir süre yardımcı antrenör Birol Koç çalıştıracak” diye konuştu.