Ege ‘Menfaat için bir kuruş harcamadım’

‘Menfaat için bir kuruş harcamadım’

21.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Menfaat için bir kuruş harcamadım’

Vatandaştan gelen ‘Bizi bırakma’ sözlerine yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “At ölür nalı kalır, yiğit ölür namı kalır. Namusumuzla, şerefimizle bu işi yaptık” dedi.

Haberin Devamı

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde ‘Yokum’ dedikten sonra veda ve teşekkür ziyaretlerine başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun şimdiki durağı Ödemiş oldu. Yeniköy, Küçükkavulcuk, Birgi, Üç Konak, Gerçekli, Gereli, Çaylı, Alaşarlı ve Kızılcaavlu köyleriyle ilçe merkezinde kahve sohbetlerine katılan Kocaoğlu, gittiği her yerde sevgi gösterileri ve ‘Bizi bırakma’ talebiyle karşılaştı. “Bu koltuklar kimseye kalmadı. Sultan Süleyman’a bile... Bütün çabam ‘Allah razı olsun’ denilmesi, ardımdan hoş bir seda bırakmak” diyen Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Öğrendik, öğrettik’

“Belediye başkanlığı hizmet görevidir. Örnek olduysan, başarılı olduysan, senden sonrakiler de buna bakıp görevi layıkıyla yapacaktır. Gelirken de bir şeyler öğrenirsin ve öğretirsin, giderken de... At ölür nalı kalır, yiğit ölür namı kalır. Biz de namusumuzla, şerefimizle bu işi yaptık. İnşallah adımız kalır. 15 senede 150 katrilyon parayı yönettim, menfaat için 1 kuruş para harcamadım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Siyasetçi zoru başarır

“Büyükşehir için desteklediğiniz bir aday var mı?” sorusunu da yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, “Destek olmayacağım adam profilini başta Genel Başkan ve Genel Merkez olmak üzere dünya alem bilir. Siyasetçi dediğin, hep aynı yerlere gidip kendini pazarlamaz. Zor yere gider, zor adamı ikna eder. Biz de bu gücümüzü kullanacağız. Benden sonra gelen başkanın işi zor, ya beni aşacak ya da 5 sene yapıp eve gönderilecek” dedi.

Yazarlar