Ege Millet Çarşısı’nda heyecanlı bekleyiş

Millet Çarşısı’nda heyecanlı bekleyiş

13.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yunusemre Belediyesi, Türkiye’nin örnek projelerinden biri olan Millet Çarşısı’nda sona yaklaştı. Başkan Mehmet Çerçi, donatılarıyla dikkat çekecek projenin 2019’da hizmete gireceğini söyledi

Millet Çarşısı’nda heyecanlı bekleyiş

Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisini Manisa’da hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, Millet Çarşısı’nda sona yaklaşıyor. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak. Bölgede yürütülen yoğun çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projenin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini kaydetti. Başkan Çerçi’ye inceleme sırasında Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak ve firma yetkilileri eşlik etti.

Haberin Devamı

Çok amaçlı tesis

Başkan Çerçi, “Mayıs ayında Güzelyurt’ta temelini attığımız projemizde hummalı bir çalışma yürütülüyor. 2019 yılının ilk aylarında Yunusemre Millet Çarşısı’nı hizmete açmayı planlıyoruz.
Kapalı ve açık otoparkın yer aldığı çarşıda; yaklaşık 500 esnafımızın satış yapabileceği pazaryeri, mescit, tuvaletler, bebek bakım ve dinlenme odaları, kafeteryalar, 24 işyeri, gençlik merkezi ve 600 kişilik kapasitesiyle Manisa’nın en büyük konferans salonu bulunuyor” ifadelerini kullandı.