Ege MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANIYALIM

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANIYALIM

05.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Bayraklı İlçe Teşkilatı’nın geleneksel “Pazar kahvaltısı”nın konukları, partinin milletvekili aday adayları oldu.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANIYALIM

MHP’li adaylar kahvaltıda
İlçe binasındaki toplantıya, İlçe Başkanı Taşkın Işık, ilçe yöneticileri, İl Başkanı Hasan Ali Türkaslan ve milletvekili aday adayları Armağan Elçi, Serap Özöktem, Hasan Zerek, Mehmet Üste, Mevlüt Taga, Mustafa Gürbüz, Mustafa Sepin, Selahattin Şahin, Tülay Üste, Ahmet Katmerci, Cengiz Bulut, Hatice Bölük, Hayati Evci, Lütfi Kılıç, Mehmet Toptaş, Mutlu Acar, Neriman Tansel Aktar, Sündüs Uzun, Sedat Demirer, Turan Gündoğan ve Nurettin Tanrıverdi katıldı. İlçe Başkanı Işık, verdiği destekten dolayı eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na teşekkür etti. İl Başkanı Türkaslan ise partide iç çekişme yaşanmayacağının altını çizdi, “İzmir’den en fazla milletvekili çıkarmak istiyoruz” dedi.

Taşer: Kimse şah değil
Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı,1. ve 2. Bölge milletvekili aday adaylarını kahvaltıda buluşturdu. Zorlu bir süreçten geçildiğini belirten İl Teşkilat Başkanı Murat Taşer, Türkiye’de iki parti bırakılmak istendiğini söyledi. Taşer, başkanlık sisteminin sakıncalarına dikkat çekerken, “Kimse şah değil, padişah değil. Bu ülke kralların değil, kuralların ülkesi olacak” diye konuştu. Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sarızeybek ise “Demokrasi şehidi Menderes’in, rahmetli Turgut Özal’ın posterlerini asıp, biz bunların devamıyız, dediler” sözleriyle AK?Parti’yi eleştirdi.

Bedri Serter, ilçe örgütleriyle buluştu

CHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı Bedri Serter, ilçe örgütlerindeki ziyaretlerinde büyük destekle karşılaşıyor. “Siyasi evi” olarak tanımladığı CHP Konak İlçe Başkanlığı ile ilçe örgütleri ziyaretlerini başlatan Bedri Serter, “Yıllardır birlikte omuz omuza çalıştığımız ilçe örgütleriyle, Türkiye’nin aydınlığa çıkışını müjdeleyecek bu önemli seçimlerde de yine vargücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. CHP oy potansiyelini yükselteceğiz” dedi.

“Süper emeklilik değil hizmet için adayım”
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Selahattin Tural, köy köy gezerek vatandaşların derdini dinliyor. Tural “Ne süper emekliliğe ihtiyacım var, ne de dokunulmazlık zırhına, tek isteğim partimin vereceği görevle, sizlerin gücüyle Ankara’da gerçek temsilciniz olmak” dedi. Sadece seçim kazanıp Ankara’ya gitmekle halkın vekili olunamayacağını belirten Tural, “Olursa, bugüne kadar olduğu gibi yüzeysel oluyor. Ben böyle yüzeysel vekillik yapamam” diye konuştu.