Ege MİLLİYET CADDE 35

MİLLİYET CADDE 35

25.07.2010 - 00:16 | Son Güncellenme:

Aman nazar değmesin, Alaçatı’ya yeni otel, Yorgunluk atıyorlar, Romantik çift

MİLLİYET CADDE 35

Aman nazar değmesin
Cemiyet hayatının zarif hanımlarından Nilgün Özsaruhan, kızı Meltem Özsaruhan’la bir davete giderken çıktı karşımıza... Adeta şıklık yarışındaki anne-kız, belli ki gecenin en dikkat çekici hanımları...

Haberin Devamı

MİLLİYET CADDE 35

Alaçatı’ya yeni otel
Orijinaline sadık kalınarak restore edilen, beş odalı, 128 yıllık 1882 Butik Otel, Alaçatı’ya yepyeni bir renk kattı. Sahibi Gül Yeşilpınar, işlerin başından bir an olsun ayrılmıyor, “En kaliteli hizmeti vermek için çalışıyoruz” diyor.

MİLLİYET CADDE 35

Yorgunluk atıyorlar
Nasyonel Kuaförleri’nin sahibi Orhan Çetiner de zarif eşi Semiha Hanım’la birlikte Alaçatı’daydı... Çift, yoğun temponun yorgunluğunu hafta sonları Alaçatı’da attıklarını söyledi.

MİLLİYET CADDE 35

Romantik çift
Yorsan Cam Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yorgancılar, eşi Duygu Hanım’a, Alaçatı’daki bir mağazadan el yapımı horoz aldı. Murat Bey’e, “Oğlunuz Behiç nerede?” diye sorduk, “Evde uyuyor” dedi.

MİLLİYET CADDE 35

Yemek bahane sohbet şahane
Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Sel Peker, arkadaşları Aslı Türetken ve Güzide Çalışal’la birlikte takıldığı objektifimize... Üç kanka, keyif dolu sohbet eşliğinde akşam yemeği yiyordu.

Haberin Devamı

MİLLİYET CADDE 35

Tarkan Önal da Çeşme’de
Başarılı tasarımcı Tarkan Önal da tatilini Çeşme’de geçirenlerden... İmza attığı Marrakesh Beach Club’da denize giren Tarkan Bey, Porsche Carrera’sıyla pek havalıydı.

MİLLİYET CADDE 35

İzmir’den kopamıyorlar
Bir dönem İzmir’de görev yapan Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, eşi Silva Coşkun ve yeğeni Arda Eken’le Çeşme’de tatilde... Fahrettin Bey, “Her ayrılışımızda İzmir’i ve Çeşme’yi, dostlarımı çok özlüyorum” diyor.