Ege Miting gibi

Miting gibi

11.04.2018 - 01:51 | Son Güncellenme:

Projelerine bir yenisini ekleyen Aydın Büyükşehir, Karacasu’da yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Başkan Çerçioğlu, “40 yıllık yatırımı 4 yılda yaptık” dedi.

Miting gibi

Sosyal-demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu’da 2 milyon 400 bin liralık yatırımla hayata geçecek olanyüzme havuzunun temelini attı. Düzenlenen temel atma töreni, büyük coşku eşliğinde ve binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Örnek ilçe olacak

Miting havasındaki törene Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Çine Belediye Başkanı Ömer Salih Dinçer, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve tüm Aydın CHP İlçe Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından dolayı memnuniyetini ifade eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Başkanımızla seçimlere hazırlanırken, ilçemizin en önemli eksiklerinin otogar, kültür merkezi, yüzme havuzu ve sosyal tesisler olduğunu belirledik. Bu kapsamda 195 bin metre kare parke, 116 km 1. ve 2. kat asfalt kaplama, 585 km arazi yolu mıcırlama yaparak halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizi daha ileriye götürmek ve Türkiye’ye örnek bir konumuna getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘27 milyon harcadık’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu zamana kadar Karacasu’ya 27 milyonluk yatırım yaptık. Karacasu kırk yılda alamadığı yatırımı Mustafa Büyükyapıcı ile beraber 4 yılda aldı. Söz verdiğimiz tüm projeleri sizlerin desteği ile hayata geçirdik. 3.300 metrekare alana sahip kafeteryaların, spor tesislerininyürüyüş alanlarının bulunduğu yarı olimpik yüzme havuzumuzdan Aydın’ın, Karacasu’yun yüzme şampiyonları çıkacak. 2 milyon 400 bin liraya ilçemize kazandırılan tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.