Ege Modanın kalbi

Modanın kalbi

10.03.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her yıl moda tasarımcılarını sektörle ve moda tutkunlarıyla buluşturan İzmir Fashion Week, bu yıl da podyumda birbirinden cesur ve şık defilelere imza attı.

Modanın kalbi

Bu yıl onuncusu düzenlenen İzmir Fashion Week, 26-27-28 Şubat günlerinde Hyatt Regency Otel’de, 29 Şubat’ta ise İzmir İstinyePark’ta modaseverler ile buluştu. Her yıl moda tasarımcılarını sektörle ve moda tutkunlarıyla buluşturan İzmir Fashion Week, bu yıl da dopdolu bir etkinliğe imza attı. 

Haberin Devamı

10. İzmir Fashion Week, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Moda Tasarımcıları Derneği destekleriyle Rönesans Ajans tarafından düzenlendi. Ezber bozan birbirinden şık tasarımların podyumda görücüye çıktığı etkinliğin ana sponsoru Salute Group, araç sponsoru Otofora saç makyaj sponsoru Altier Academi ve yardımcı sponsoru Pierre Cardin Yatak oldu.

Yaşa Çocuk Derneği ile sosyal sorumluluk projesi

Modaseverleri buluşturan 10. İzmir Fashion Week, Yaşa Çocuk Derneği ile iş birliği içinde bağış toplayarak hasta çocuklara yardım eli  uzattı. 13 farklı marka ve tasarımcının yeni koleksiyonunun tanıtımını yapmış olduğu etkinlik, iş dünyasından ve cemiyet hayatından birçok ismi ağırladı. Katılımda bulunan firmalar arasında Nadora, İğne İplik, White House, Aldeg, FC Plus, Alin Exclusive gibi önemli markalar yer aldı. Tasarımcılar Nur Oskay, Nur Karaata, Nazlı Terzioğlu, Nadir Demir, Melissa Yılmaz, Meltem Aybar ve Yiğit Eryendi gibi ünlü isimlerin koleksiyonları ise tam not aldı.  

Haberin Devamı

Modanın kalbi

‘Her yıl daha da büyüyor’

Organizasyonu Rönesans Ajans tarafından gerçekleştirilen, koreografilerini Akif Örük’ün yaptığı moda haftasında Buse İskenderoğlu, Gizem Barlak, Ebru Öztürk ve Rönesans ajans modelleri podyumda nefes kesti. Rönesans Ajans Kurucusu Akif Örük, İzmir’e renk katan etkinliğin tüm katılımcılarına ve destekte bulunan katılımcılara teşekkür etti, “İzmir Fashion Week, modaya artı değer katarak her yıl daha da büyüyor” diye konuştu.