Ege Molotoflu kundaklama

Molotoflu kundaklama

18.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de bir iş merkezinin otoparkındaki yangının, Meclis Üyesi Veysel Gühan’ın aracının kundaklanması sonucu çıktığı belirlendi. Azmettirici de, genç Gühan’ın eski çalışanı çıktı

Molotoflu kundaklama

Denizli’de bir iş merkezinin otoparkında, biri lüks otomobil üç aracın yanması ve birçok kişinin mahsur kalmasıyla can pazarının yaşandığı yangının sırrı çözüldü. Yangının, Denizlispor Asbaşkanı ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi avukat Veysel Gühan’ın lüks otomobiline molotofkokteyli atılmasıyla çıktığı belirlendi. Molotofkokteylini atan bir kişi gözaltına alınırken, azmettirenin de Gühan’ın daha önce yanında çalışan biri olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Arabayı yakan bulundu
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kameralarda otoparka giren E.K.’nın (25), kundaklama sonucu yangın çıkardığı belirlendi. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan E.K. suçunu itiraf etti. Soruşturmayı derinleştiren polis, molotofkokteyli atan E.K.’yı, otomobili yakılan avukat Veysel Gühan’ın daha önce yanında çalışan M.K.’nın (32) azmettirdiğini tespit etti. M.K.’nın Denizlispor Asbaşkanı Veysel Gühan’ın bürosunda 4 yıl önce bir süre çalıştığı öğrenildi. M.K.’nın tanıdığı olan E.K.’dan, avukat Veysel Gühan’ın otoparktaki lüks otomobilini yakmasını istediği ileri sürüldü. M.K.’nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Avukat Veysel Gühan, azmettirici olarak aranan M.K. ile arasında kişisel bir sorun olmadığını söylemekle yetindi.

Haberin Devamı

Araçlar çıkarıldı

Otoparkta yanan araçlar, dün traktörle çekilerek çıkarıldı. Araçların tamamen yandığı ve kullanılmaz hale geldiği görüldü. Yanan araçların otoparktan çıkarılması sırasında da kaza yaşandı. Hurdaya dönen panelvanın otoparktan çıkarılışı sırasında halatın kopması sonucu panelvan, yokuştan geri geri indi, duvara çarparak durdu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.