Ege 'Muğla’ya yakışan hizmetler sunuyoruz'

'Muğla’ya yakışan hizmetler sunuyoruz'

22.12.2017 - 05:12 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, kentin dört bir yanında asfalt, sathi kaplama ve parke çalışmalarının devam ettiğini söyledi, “Yollara büyük önem veriyoruz” dedi

Muğla’ya yakışan hizmetler sunuyoruz

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha yaşanabilir bir kent için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıktan çevreye, tarımdan ulaşıma kadar çeşitli ve yenilikçi hizmetler sunan, kurulduğu günden bu yana 782 milyon TL yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, yollara da bu güne kadar 360 milyon TL yatırım yaptı.

Haberin Devamı

2 bin 210 kilometre

Bu kapsamda Dalaman Atatürk Caddesi’ne 7 milyon 180 Bin TL, Patlangıç Ölüdeniz yoluna 7 milyon 830 bin TL, Milas Atatürk Caddesi’ne 3 milyon 699 bin TL, Ortaca Dalyan yoluna 7 Milyon TL, Datça Kazım Yılmaz Caddesi’ne 9 Milyon 246 bin TL, Akyaka Mahallesi’ne 3 milyon 936 bin TL yatırım, Yatağan Bozüyük Mahallesi yol ve köprü yapımı için 2 milyon 800 bin TL yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe’ye ise 20 milyon TL yatırım yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2017 yılında 686 kilometre toplamda da bu güne kadar 2 bin 210 kilometre yolda asfalt, sathi kaplama ve parke çalışması yaptı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “13 ilçesiyle yerli ve yabancı misafirlerin uğrak noktası olan Muğla’da insanların güvenli ve rahat bir şekilde gidecekleri yere ulaşması için yollara önem veriyoruz. Kısa sürede Muğla’ya yakışan hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz” diye konuştu.