Ege 'Muhtarlarla güzel hizmetler yapacağız'

'Muhtarlarla güzel hizmetler yapacağız'

17.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Muhtarlarla güzel hizmetler yapacağız

Kınık’ta ilk muhtarlar toplantısı Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in önderliğinde yapıldı. Başkan Doğruer, “Mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımızla beraber çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

31 Mart yerel seçimlerini ardından Kınık’ta ilk mahalle muhtarları toplantısı yapıldı. Kınık Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya; Kaymakam Mustafa Ergün, Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık Jandarma Komutanı Oral Kaymak, kurum ve daire müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Doğruer, “İlk dönemimde merkez ve merkez dışı mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımızla beraber çözmek için elimizden gelen çalışmayı yapıp sorunları en aza indirdik. Bu dönemde de güzel hizmetlere imza atmak istiyoruz. Yeni seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyor, güven tazeleyen muhtarlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Mustafa Ergün de, “Siz muhtarlar devletin mahallelerdeki temsilcisisiniz ve sorumluluğunuz çok fazla; mahallenizde muhtaç ve fakirleri tespit edip yaşam koşullarının daha da iyileşmesi için resmi makamlara bildirmek, mahallenizin sorunlarını yerel yönetimlere bildirip çözümünü sağlamak, resmi tebligatları kişilere ulaştırmak, her türlü resmi kurumların duyurularını vatandaşa bildirmek bunlardan sadece bir kaçı” diye konuştu. Muhtarlara tavsiyelerde de bulunan Kaymakam Ergün şunları söyledi:

Haberin Devamı

Tavsiyelerde bulundu

“Hizmet ederken sakın taraf tutmayın bu bana oy vermedi, bu kişinin siyasi görüşü benle bir değil gibi düşünce sizde asla olmasın. Mevcut görevlerinizin sizlere bir emanet olarak verildiğini, yarın bu göreviniz sona erdiğinde mahallenizdeki insanlarla aynı konumda olacağınızı unutmayın.”