Ege Mutlu’nun büyük gururu

Mutlu’nun büyük gururu

15.09.2018 - 03:01 | Son Güncellenme:

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK)’in 20. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu yaptı.

Mutlu’nun büyük gururu

Genel kurulda yapılan seçimlerin sonucunda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken güven tazeledi, İESOB Başkanı Mutlu da TESK yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Haberin Devamı

TESK yönetiminde yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Mutlu şunları söyledi:
Sıkıntılar hafifleyecek

“Şimdi sorumluluğumuz daha da arttı. Türk esnaf sanatkarının sorunlarını gündeme getirmek, çözüm yolları geliştirmek ve sıkıntılarını hafifletmek için daha fazla şevk ve eforla çalışacağım.”

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Bendevi Palandöken (Genel Başkan), Mehmet Burhan Aksak (Muş), Fevzi Apaydın (Şoförler Federasyonu), Zekeriya Mutlu (İzmir), Ömer Küsbeoğlu (Gaziantep), Alican Ebedinoğlu (Diyarbakır), Arif Tak (Bursa), Fazlı Yalçındağ (Kasaplar Federasyonu), Adlıhan Dere (Antalya), Şevket Keskin (Malatya), Ahmet Övüç (Kayseri), Güven Aksoy (Rize), Bedir Limon (Erzincan), Özcan Saraçoğlu (Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu), Abdülkadir Teksöz (Hatay).