Ege Mutluluk yola çıktı

Mutluluk yola çıktı

23.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

LÖSEV İzmir Şubesi, yardımlaşma duygusunun arttığı Ramazan boyunca gönüllü ve bağışçılarının destekleriyle hazırlanan ihtiyaç kolilerini lösemili çocuklar ve ailelerinin evlerine ulaştırıyor

Mutluluk yola çıktı

“Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir” düşüncesiyle her yıl gönüllü ve bağışçıların destekleriyle hazırlanan yardım kolilerini bu yıl da hazırladı. LÖSEV İzmir Şubesi de, kayıtlı lösemili çocuklar ve ailelerinin evlerine gitmek üzere gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa kadar pek çok ihtiyaç malzemesini içeren 400’ü aşkın yardım kolisini adreslere yollamaya başladı.
Birçok seçenek
Yetkililer,”Ben de bir koli almak istiyorum” diyenlerin; Acil Yardım Paketi, Orta Aile Paketi, Büyük Aile Paketi, Mutlu Aile Paketi, Çok Sevinçli ve Zengin Büyük Aile Paketi seçeneklerinden birini tercih edebileceğini belirtti.
Bağışçıların; LÖSEV web sitesinden, tüm banka veya PTT şubelerinden, telefonla arayarak ya da faturalı hatlardan 3406’ya boş bir SMS göndererek destek olabileciği ifade edildi.