Ege N’OLACAK GÖZTEPE’NİN HALİ?

N’OLACAK GÖZTEPE’NİN HALİ?

18.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Lige tepeden tırnağa yenilenmiş kadrosuyla başlayan Göz Göz üç maçta sıfır çekince, taraftarlar çılgına döndü. Hüseyin Kalpar’ın yenilgiyi hücum hattına kesmesini gerçekçi bulmayan sarı kırmızılılar, teknik heyete yüklendi

N’OLACAK GÖZTEPE’NİN HALİ

HÜSEYİN KALPAR CEPHESİ

Haberin Devamı

Boluspor deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyetle üç maç sonunda sıfır puanda kalarak son sıraya yerleşen Göztepe’de, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar faturayı forvet oyuncularına kesti. “Bazı transferlerden verim alamadık” diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bolu’da geriye düştükten sonra maçı çevirecek pozisyonları bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Üç maç sonunda tek golümüzü stoper Hamza attı. Buval haftalardır karşı karşıya pozisyonları kaçırıyor” diyerek, topu hücum hattındaki futbolcularına attı.
Tribünlerden yükselen istifa seslerini normal bulduğunu belirten Kalpar, Üç maç arka arkaya kaybeden her teknik adamın başına bu olay gelir. Taraftarlar, camia ve hemşehrim Başkan İmam Altınbaş’ı sevindiremediğimiz için çok üzülüyorum. Gitmem faydalı olacaksa giderim.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

TARAFTAR CEPHESİ

1 Sezona erken başlamanın dezavantajı mı?
2Sezon öncesi hazırlık kamplarında takım olmaya yönelik hiç adım atılmadı mı?
3 İlk iki haftada görülen uyum sorununa rağmen, verilen milli maç arasında neden bir takımla hazırlık maçı oynanmadı?
4 Önder Turacı, Emre Öztürk gibi isimlerden yararlanmak mümkün değil mi?
5 Futbolcular arasında ya da futbolcularla teknik heyet arasında bir problem mi var?
6 Sezon öncesi maçlar ve ligde oynanan 3 maça rağmen hala ideal kadro neden bulunamadı?
7 Kartal maçı “İlk elin günahı olmaz, Samsunspor maçı “Şanssızlık”, Bolu maçı: “Pozisyonumuz çoktu ama gol atamadık” Gerçekçi mi?
8 Takımı yeterli gören Hüseyin Kalpar’ın, “Gol sorunumuz var” demesi, geçerli bir sebep mi?

Kahreden tablo

Transfere milyonlar harcayarak kadrosunu yenileyen Göztepe’nin son sıraya inmesi taraftarları kahretti. Sarı-kırmızılılar, idari ve ekonomik olarak tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren ve genç oyunculardan kadro kuran Ankaragücü’yle birlikte ligde puan alamayan iki takımdan biri oldu. Bu arada Bolu’da maçın bitmesinin ardından kırmızı kart gören Veli’ye PFDK’den ağır ceza çıkma ihtimali kurmayları düşündürüyor.