Ege Nasır’ın ikinci durağı Bornova oldu

Nasır’ın ikinci durağı Bornova oldu

10.08.2021 - 00:06 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, halkın ve esnafın sorunlarını yakından takip edebilmek için özel olarak hazırlattığı mobil milletvekili ofisinde çözüm odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Meclis’in tatile girmesiyle birlikte İzmir’in farklı ilçelerindeki saha çalışmalarına ağırlık veren ve vatandaş ile her platformda bir araya gelmeye özen gösteren Nasır’ın, Menemen’den sonra ikinci durağı Bornova oldu.

Nasır’ın ikinci durağı Bornova oldu

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’na giden ve Başkan Veysel Güldoğan ile görüşen Necip Nasır, daha sonra Bornova Kaymakamı Fatih Genel’i makamında ziyaret etti; ilçenin alt ve üstyapı çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

45 mahalle muhtarını dinledi

Program kapsamında 45 mahalleye sahip Bornova’nın muhtarları ve vatandaşla buluşarak sorunlarını ve taleplerini dinleyen Nasır, “Taleplerin tamamını dikkate alacağız, çözüme kavuşturduğumuz, çözüm sürecinde olan ve çözüme henüz kavuşturulmamış taleplerin ele alınacağı yeni bir toplantıyı da hızla gerçekleştireceğiz. Vatandaş için tatil demeden, ara vermeden sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.
Eğridere Muhtarının sorusu üzerine, heyelandan kaynaklı afetzedelere ait yapılması gereken evlerin TOKİ tarafından ihale edildiğini müjdeledi.