Ege ‘Ne söz verdiysek yaptık’

‘Ne söz verdiysek yaptık’

06.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çocuk Bilim Evi, FIFA Star 1 Belgeli Stat, Şafak Pavey Gençlik Merkezi gibi çok sayıda projesiyle, spordan sanata birçok alanda çocuk ve gençler için çalışmalar yapan Dikili Belediyesi, geçen Haziran ayında başladığı Çocuk Gündüz Bakım Evi Projesi’nin ikinci temel atma törenini Çandarlı’da gerçekleştirdi.

‘Ne söz verdiysek yaptık’

Çalışan ya da çocuklarını kısa süreli bırakabileceği yeri olmayan aileleri düşünerek hazırlanan projenin Çandarlı etabının da tamamlanmasıyla Dikili ilçesi çocukların hem keşfederek öğrenebilecekleri hem de güvenle keyifli vakit geçirebilecekleri iki ayrı alternatif eğitici ve eğlendirici merkeze kavuşacak.

Haberin Devamı

İlklerin kenti

Dikili’yi turizm kenti olmasının yanında sanatta, kültürde ve eğitimde de ilklerin kenti yapmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Her iki tesisimizin de hizmete başlamasıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, güvenli ve keyifli ortamlarda eğitsel çalışmalara katılacak. Kültür Merkezi’nin de temelinin kısa zamanda atılacağı müjdesini veriyorum. Biz ne söz verdiysek yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi. Çocuk Gündüz Bakım Evi, Çandarlı Mahallesi, Yaylayurt yolu üzeri 203 Sokak’ta; tesis binası, yeşil alan, oyun alanı ve hobi bahçesi olmak üzere 700 metrekare alanda projelendirildi.

‘Ne söz verdiysek yaptık’

Cumhuriyet sevdamız bitmez

Ulu Önder Atatürk’e, Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktası olan Sakarya Meydan Muharebesi öncesi, 5 Ağustos 1921 gününde TBMM tarafından Başkomutanlık yetkilerinin verilmesinin 97’nci yılını kutlayan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Güzel yurdumuzda bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan tüm kahramanları saygı, minnet, şükran ve gönül borcuyla anıyorum” dedi.

Yazarlar