Ege Ödemiş’in kaderi değişecek

Ödemiş’in kaderi değişecek

08.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ödemiş ilçesinde örgüt tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı.

Ödemiş’in kaderi değişecek

CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ödemiş ilçesinde örgüt tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’in, babası Nurettin Soyer üzerinden eleştirilmesine tepki gösteren İnce, “Bunlara takılmayın. Bakın, İzmir’de 8 belediye bizde değil. İzmir’e 30, sıfır yakışır” diye konuştu.
CHP eşittir sosyal belediyecilik
CHP’li belediye başkanlarının sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini söyleyen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da çocuklara yaptığı süt projesini örnek gösteren İnce, “Tunç Soyer de sosyal belediyecilik anlayışının en iyi temsilcisi olacak. Bundan kuşkum yok” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, Başkan Kocaoğlu’nun bıraktığı yerden devam edeceklerini belirtti. Ödemiş’te yapılacak çok fazla şeyin olduğunu belirten Tunç Soyer, “Ödemiş’te patatesi de, kestaneyi de işleyerek satacağız. Bedavaya değil, katma değerini yükselterek satacağız. Hükümetten bir tek kuruş almayacağız. Kendi kendimize yerelde kalkınacağız” şeklinde konuştu.