Ege Ödemişli dört çocuk Fener’de

Ödemişli dört çocuk Fener’de

04.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ödemiş forması giyen Alper, Hakkıcan, Muhammed ve Sebahattin, Fenerbahçe altyapısına davet edildi

Ödemişli dört  çocuk Fener’de

Ödemiş Belediyespor U-13 takımında oynayan Alper Uğuz, Hakkıcan Futbolcu, Muhammed Hazar Çelmek ve Sebahattin Muslu, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından misafir edilmek üzere İstanbul Dereağzı tesislerine davet edildi. Dün İstanbul’a hareket eden oyuncular, Ödemiş Bld yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı ve Ödemiş Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Keskin’i ziyaret etti. Başkan Keskin, alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Fenerbahçe Kulübü’nden böyle bir davet almaktan büyük mutluluk duyuyorum. 1923 yılında Ödemiş’te Belediye Başkanlığı, 1942-1946 yılları arasında başbakanlık görevini yapmış olan Şükrü Saracoğlu da 1934-1950 yılları arasında Fenerbahçe’de en uzun dönem yöneticilik yapan kişidir. U-13 takımızdaki oyuncularımızın daha büyük başarılara koşması Ödemişliler olarak hepimizi mutlu eder. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

STATÜ, EN ÇOK EGE’NİN AMATÖRLERİNİ ZORLADI

Geçtiğimiz günlerde Ödemiş’e gelen Yatkın, statünün ağır olduğunun herkes tarafından kabul edildiğini belirterek, gelecek sezonda BAL statüsü için çalışmalarını federasyona sunacaklarını bildirdi. BAL’da en çok zorlanan bölgenin Ege olduğunu ifade eden Yatkın, “Üçüncü takımın direkt düşmesini değerlendirecek olursak, ben de bir teknik adam olarak konuşuyorum benim de içim rahat değil. Bununla ilgili değişiklikler olabilir. Ama komisyon karar verecek. Henüz yeni sezonun statüsü belli değil. Burada BAL’dan düşmek kadar süper amatördeki takımın BAL’a nasıl yükseleceğini de düşünmek gerekir. Süper Amatördeki takımlarla da BAL’daki takımlarla da görüşerek bir takım düzenlemeler yapılmalı” dedi.

Haberin Devamı


Takım sayıları artabilir
Gruplardaki takım sayısının artırılması ile BAL’da birincilerin direkt 3. lige çıkmasının sağlanabileceğini kaydeden Yatkın, “ Son 2’de bitirenler direkt düşüyordu. Düşen takım sayısını son 4’e veya 5’e çıkarırsak il takımları içinde üçüncü olanın play out oynamasını sağlayabiliriz.”diye konuştu.