Ege OH BE İMZALADI

OH BE İMZALADI

22.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Krallar gibi karşılandı. Tehditler ve yeni teklifler aklını karıştırdı. Saatlerce pazarlık yapıldı ve sonunda anlaşmaya varıldı

OH BE İMZALADI

100. kuruluş yıldönümünde Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Karşıyaka, üç haftadır Dominic Adiyiah’ın peşinden koşuyordu. Milan, Adiyiah’ın Karşıyaka’ya transferine izin verdi. Bir gece İzmir’e gelen Dominic Adiyiah’ı yüzlerce Karşıyakalı, büyük bir coşkuyla karşıladı.

Kaçıyordu
Önceki gün imza atması beklenen Dominic, Gana Milli Takımı Goran Stevanovic’in, tehdidiyle karşılaştı. Üstüne üstlük, Fransa’nın Auxerre takımından teklif aldı. Kafası karıştı. Karşıyakalı yöneticiler, dün de Dominic ile zor saatler geçirdi. Ve bu macera dolu transfer harekatı, mutlu sonla bitti. Ganalı futbolcu, dün öğleden sonra sözleşme imzaladı. Camia da “Oh be” dedi.

Taraftarlarımız başardı
Karşıyaka İkinci Başkanı Nazım Torbaoğlu, Milan’dan kiralık alınan Dominic Adiyiah’ın sözleşme imzalamasının, kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Torbaoğlu, bu transferin gerçekleşmesinde taraftarların büyük payı olduğunu belirterek, “Adiyiah’ı İzmir’e getirdiğimizde, bu transferin olma olasılığı yüzde 10’du. Taraftarlarımızın muhteşem karşılama töreni, Adiyiah’ın gördüğü ilgi, bizim için artı puan oldu” dedi.


Emenike örneğini verdiler

Son dakikada gelen başka teklifler, Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir ekibin almak istemesi işimizi zora soktu” diyen Nazım Torbaoğlu, “Karabük’ten Fenerbahçe’ye transfer olan Emenike’yi kendisine örnek gösterdik. Milan Başkanı Adriano Galliani ve Sportif Direktör Arieda Braida’nın katkılarıyla Adiyiah’ı ikna ettik” dedi. Adiyiah, 40 numaralı formayı giyecek.