Ege Ömür boyu mutluluğa evet

Ömür boyu mutluluğa evet

23.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de, Meydancı İnşaat ve Petrol firmasının sahibi Dündar Meydancı’yla eşi Nihal Hanım’ın oğulları Akif Meydancı; mimar Yaman Birecikli ile eşi Bayan Francoise’in kızları Asena Birecikli’yle dünyaevine girdi.

Ömür boyu mutluluğa evet

Hilton Oteli’ndeki nikah törenine 400 davetli katıldı. Altı yıl önce Foça’da, arkadaş ortamında tanışan çift, davetlilerin alkışları arasında ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Yeni evliler, balayı için Roma, Milano ve Venedik’i tercih etti.

Haberin Devamı

Genç besteci, ABD’de harikalar yaratıyor

İzmirli film müziği bestecisi Özgür Zoral, ABD’de başarıdan başarıya koşuyor. Berklee College Of Music’ten birincilikle mezun olan genç müzisyen, dünya film endüstrisinin merkezi Hollywood’da çalışmalarını sürdürüyor. Zoral, Avrupalı yönetmenlerin de dikkatlerini çekti. Şu sıralar İtalyan yönetmen Travis Andrade ve yapımcı Giulio Marantonio’nun projesi “Viola” filminin müziklerini hazırlıyor.

Narlıdere’de sezona “Rüya” gibi açılış

Narlıdere Belediyesi yeni sanat sezonunu KKTC’li dünyaca ünlü piyanist Rüya Taner’in verdiği resitalle açtı. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Gürdal Tosun Tiyatro Salonu’ndaki konsere, Başkan Abdül Batur’un yanı sıra KKTC İzmir Başkonsolosu Uğur Umay da katıldı. Batur, yeni sezonu böyle değerli bir sanatçıyla açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Rüya Taner de, “Narlıdere’de bulunmak, İzmir’de olmak çok güzel bir duygu” dedi.