Ege ‘Onları her gün hatırlamalıyız’

‘Onları her gün hatırlamalıyız’

13.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı, “Bir demet çiçek ya da hatırlanmanın onları mutlu edeceğini bilerek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor” dedi.

‘Onları her gün hatırlamalıyız’

Ailenin direği

Haberin Devamı

Ailenin dayanak noktası, karşılıksız sevginin, güvenin ve özverinin vücut bulmuş hali olan annelerin sadece yılın bir günü hatırlanmaması gerektiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Bu özel günde annelerimize ayrı bir önem veriyor, onları mutlu etmeye çalışıyoruz” dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir evlat yetiştiren Zübeyde annemizi de saygı ve minnetle anıyoruz diyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün şöyle konuştu:

“Toplumsal yapının temeli aile, ailenin de direği kadınlardır. Sosyal hayatta, siyasette, ekonomide kadınlarımız söz sahibi olmalı, eğitimleri ve idealleri ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yüzünü temsil etmeli ve yetiştirdikleri evlatlarıyla geleceğimizi şekillendirmelidir” dedi.

Yazarlar