Ege ONUR YOKSA KSK DE YOK

ONUR YOKSA KSK DE YOK

15.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezon başında Adanaspor’dan alınan tecrübeli defans oyuncusunun yokluğunda Karşıyaka, Gaziantep BŞB’den 3, Adana Demirspor’dan 4 gol yiyerek, iki haftada kalesinde toplam 7 gol gördü, zirveyi kaptırdı...

ONUR YOKSA KSK DE YOK

Karşıyaka son 2 haftada aldığı farklı yenilgilerle zirveden uzaklaşıyor. Geçtiğimiz hafta namağlup gittiği Antep deplasmanında Gaziantep BŞB’ye 3-0 yenilerek hem liderlik koltuğundan olan hem de yenilmezlik ünvanını yitiren Karşıyaka, ikinci şoku önceki gün kendi evinde Adana Demirspor’a 4-1 yenilerek yaşadı.

Haberin Devamı

Taraftar yüklendi
İlk beş haftada sadece iki gol yiyen yeşil kırmızılı ekipte, Onur Akbay’ın son iki haftadaki yokluğunda ise kalesinde tam 7 gol gördü. Defansta Cemil’le beraber iyi bir ikili oluşturmayı başaran Onur’un sakatlığı, takımı doğrudan etkiledi. Sağlık ekibi kadrosunu bir türlü oluşturamayan Karşıyaka’da sakatlıklar can sıkarken, orta sahanın önemli ismi Caner’in de hala iyileşememesi takım içindeki dengeleri bozdu. Orta saha ve defansı toparlayan iki ismin bir an önce dönmesini isteyen taraftarlar, sosyal medyadan da yönetime mesaj veriyor.

Makukula attı ama yetmedi

Gol kralı ünvanlı Ariza Makukula geldiği günden bu yana konuşulmaya devam ederken, ilk golünü dün Adana Demir spor’a karşı kaydetti. Ancak Makukula’nın bu golü galibiyet için yeşil kırmızılılara yetmedi.