Ege Ortak nokta pazaryeri!

Ortak nokta pazaryeri!

04.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Ortak nokta pazaryeri

AK Parti Bayraklı adayı Aslan ile CHP’li Sandal, Özkanlar pazaryeri sorununu çözeceklerini söyledi. AK Parti Buca adayı Arslan, kapalı pazaryeri müjdesi verdi; CHP Güzelbahçe adayı İnce, daha düzenli bir alan yaptıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Aslan, CHP’nin adayı Serdar Sandal, AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Mustafa Arslan ile CHP Güzelbahçe adayı Mustafa İnce modern pazaryeri müjdesi verdi. Aslan ile Sandal yüzlerce esnafın mağdur olduğu Özkanlar Pazaryeri’ne değindi. AK Parti adayı Aslan, esnafın ve vatandaşın mağduriyetinin giderileceğini, projenin hazır olduğunu söyledi, “Yer altına otopark yapılacak. Birinci katında sebze ve meyve ikinci katında da giyim ürünleri satılacak. En üst kata ise belediyeye ait sosyal hizmet yeri açılacak” dedi.

Çok amaçlı alanlar

CHP’nin adayı Sandal da şu ifadeleri kullandı: “Bodrum katının tamamen yeraltı otoparkı olarak inşa edileceği proje kapsamında, zemin ve birinci katın tamamı pazaryerine ayrılacak. İkinci katta eğitim merkezi ve gençlik merkezi, üçüncü katta ise konferans salonu ve kreş inşa edilecek.”

Haberin Devamı

Çamlıpınar Pazaryeri’ni ziyaret eden AK Parti Buca adayı Arslan da, şimdiye kadar yapılan pazaryerlerinin esnaf ve vatandaşı sadece yağmurdan koruduğunu söyledi, “Haftanın her günü farklı faaliyetler için kullanabileceğiniz, sağlık ve hijyen kurallarına uygun, et ve süt ürünlerinden tutun da diğer tüm satışı yapılan malların dünya standartlarına uygun bir şekilde vatandaşa sunulabileceği, semt pazarı olmadığı günlerde de gençlerin ve çocukların spor yapabileceği çok işlevli çok kullanışlı yeni bir modeli hayata geçireceğiz” dedi. Yelki Pazarı’nı gezen İnce ise, “Yeni dönemde artık yeni pazar yerinizde tezgâhlarınızı açacaksınız. Artık esnafımızın sokak aralarında pazar tezgâhı açmasına gerek kalmayacak. 1000 metrekarelik düzenli ve temiz pazaryeri yaptık. Eksikler tamamlandıktan sonra hizmete açılacak” müjdesi verdi.