Ege Otobüse molotof ve taşla saldırı

Otobüse molotof ve taşla saldırı

11.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Narlıdere’de bir belediye otobüsüne, terör örgütü PKK sempatizanı bir grup, molotof kokteylli ve taşlı saldırıda bulundu. Grup izini kaybettirdi, olayda iki kişi hafif yaralandı

Otobüse molotof ve taşla saldırı

Terör örgütü PKK sempatizanı bir grup, saat 23.30’da ellerinde molotof kokteylleri ve taşlarla, Narlıdere 30 Ağustos Sokak ile Efe Sokaklarının kesiştiği durakta bekleyen ESHOT’a ait Mehmet Köksal (34) yönetimindeki 35 CTP 44 plakalı, Narbel-Halkapınar seferini yapan belediye otobüsüne saldırdı, yol kenarındaki çöp kutularını devirdi.
Otobüsün ön camları, molotof kokteylleri ve taşlar nedeniyle kırıldı. Olayın polise bildirilmesi üzerine kaçan grup, ara sokaklarda kayıplara karıştı. Saldırı sırasında otobüste yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Bazı molotof kokteyllerinin de patlamadığı görüldü.

Şoför ve yolcu yaralı
Atılan taşların başlarına isabet ettiği otobüs şoförü Köksal ile durakta bulunan Ecevit Karakaş (36) hafif yaralandı. Atatürk Mahallesi yönüne kaçtıkları belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.