Ege Otokent esnafının rüyası gerçekleşti

Otokent esnafının rüyası gerçekleşti

18.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Otokent esnafının rüyası gerçekleşti

Buca Otokent’teki işyerlerinin ruhsat sorunu, Başkan Levent Piriştina’nın çabalarıyla çözüldü. Esnaf yıllardır bugünü beklediklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Buca Belediyesi, Otokent esnafının 21 yıllık rüyasını gerçeğe dönüştürdü. 150 esnaf, yıllardır özlemle beklediği işyeri ruhsatına kavuştu. Otokent’te düzenlenen ruhsat törenine Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir ve çok sayıda esnaf katıldı.

Özgener’den teşekkür

Esnaf tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Piriştina, ruhsatlarına kavuşan esnafa bol kazanç diledi, “Bundan sonra umuyorum ki işleriniz büyür. Bizler de bunun bir parçası olduysak ne mutlu bize” dedi.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener de, “BaşkanPiriştina, ilçenin tüm sorunlarını çözdüğü gibi Otokent esnafının da yıllardır yaşadığı ruhsat sorunu çözdü. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir ise, “21 yıldan beri ruhsat mücadelesini veriyoruz ama hiçbir belediye başkanı bize yardımcı olmadı. Başkan Piriştina’dan Allah razı olsun” ifadesini kullandı.

Yazarlar