Ege ‘Öz kültürümüze sahip çıkmalıyız’

‘Öz kültürümüze sahip çıkmalıyız’

09.01.2018 - 01:20 | Son Güncellenme:

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Hocalar Köyü Kültür ve Dayanışma Spor Kulübü’nün düzenlediği Yaren gecesine katıldı. Başkan Cahan, “Gecede öz kültürümüze geri dönüş yaşadık” dedi

‘Öz kültürümüze  sahip çıkmalıyız’

Uşak’ın Hocalar Köyü Kültür ve Dayanışma Spor Kulübü (HOKAD) tarafından Köy Konağı’nda Yaren gecesi dünzenlendi. Kültürün yaşatılması, birlik ve beraberlik duygusunun arttırılması adına Köy Muhtarı Yücel Çakın öncülüğünde ve Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar’ın destekleriyle yapılan Köy Konağı bu kez sürpriz bir karşılaşmanın konuğunu ağırladı. Geceye, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’da katıldı. Türkülerle renklenen gecede, minikler ve yetişkinler birbirinden güzel yerel oyunları sergiledi. Başkan Cahan, HOKAD Kulübü’nü destekleyeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Başkan’dan teşekkür

Başkan Cahan, “Bizler ülkesine, şehrine değer katacak çalışmalar yapan tüm kardeşlerimizin yanındayız. Burada büyük bir mutlulukla dile getirebiliriz ki öz kültüre bir geri dönüş olmuş. Ve muhtarıma böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum. ‘Köy Konağı’ için büyük emekler harcayan Mehmet Nacar’a ve birliktelikleriyle örnek bir çalışmayı hayata geçiren köy halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Programa Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık katıldı.