Ege Özlenen her şey Mahalle Kemalpaşa’da

Özlenen her şey Mahalle Kemalpaşa’da

28.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Özlenen her şey Mahalle Kemalpaşa’da

NG Gayrimenkul’un yapımını sürdürdüğü projede kooperatif mantığı ile sunulan ödeme koşulları, herkesi villa sahibi yapacak.

Haberin Devamı

NG Gayrimenkul’un, bölgedeki üniversite, hastane ve sanayi kuruluşlarında çalışan beyaz yakalılara yönelik projelendirdiği Mahalle Kemalpaşa’da inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Kent yaşamının imkanlarıyla huzuru birlikte sunan proje de, sınırlı sayıda villa 75 bin lira peşinatla satılıyor. Ayrıca 12 ay boyunca sabit ödemeler ve teslim sırasında ister peşin ister vadeli olarak yapılabilecek ana ödeme imkanı da bulunuyor.

Kooperatif mantığı ile satış yapacaklarını belirten NG Gayrimenkul Firma Yetkilisi Nafiz Gönen, “Aileleri ulaşılır şartlarda villa sahibi yapmaya, toprakla uğraşmaya, spor yapmaya, komşuluk yapmaya davet ediyouz. Özlenen insan ilişkilerini yakalamada mekanın rolünü gözeten bir konsept yarattık. 200 metrekare havuz, fitness salonu, yürüyüş-bisiklet parkuru, ağaç ev çocuk oyun alanı, tam boy basketbol sahası, voleybol sahası, tenis sahası, 24 saat güvenlik ve her eve özel hobi bahçesi ile iki adet otopark mevcut” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ayrıcalıklı konum

Mahalle Kemalpaşa projesinin lokasyonuyla da ayrıcalık sunduğunu belirten Gönen, “Forum Bornova 20, Mavi Bahçe 30, Alsancak 30, Havalimanı ise 40 dakika mesafede” dedi.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorlukların en çok etkilediği sektörün inşaat olduğunu sözlerine ekleyen Gönen, “Üretim yapamayan sektörde stok erimesi sonrası fiyatlar artacak. Son fırsatları Mahalle Kemalpaşa’da sunuyoruz” diye konuştu.