Ege Philsa çalışanları deprem eğitiminde

Philsa çalışanları deprem eğitiminde

18.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ülkemizin büyük bir bölümünün deprem kuşağı içinde olduğu gerçeğinden yola çıkan Philip Morris/Sabancı, gerek Torbalı üretim merkezinde gerekse genel müdürlük binasında Türk Deprem Vakfı’na ait Mobil Deprem Simülatörü ile çalışanlarını depreme karşı bilinçlendirdi.

Philsa çalışanları deprem eğitiminde

Çevre, Sağlık, İş Güvenliği ve Güvenlik Bölümü (EHSS) tarafından düzenlenen 3 gün süren etkinliğe çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. Çalışanlar, Mobil Deprem Simülatöründe 7 şiddetinde depremi birebir yaşayarak deprem hakkındaki bilgilerini güncelleme fırsatı yakaladılar.

Haberin Devamı

Uşak’ın çehresini değiştirecek proje

Uşak Belediyesi’nin kentin en işlek caddesi olan İsmetpaşa Caddesi’nin yeniden düzenlenmesi ve yeni bir boyut kazanması için başlattığı “İsmetpaşa Caddesi ve Çevresi Ulusal Mimarlık, Kentsel Tasarım Fikir ve Proje Yarışması’ sona erdi. Yarışmada dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllendirildi. Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bu tür yarışmalarla kentin imajını değiştirmeyi hedeflediklerini söyledi ve mimari proje yarışmaları ile kentteki değişimi hızlandırmak istediklerini ifade etti.

Yavuz KUŞDEMİR Uşak DHA