Ege Pınar’a vize eziyeti

Pınar’a vize eziyeti

16.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Eurochallenge Cup’taki ilk maçında 29 Eylül’de Hollanda’nın Leiden takımına konuk olacak Pınar Karşıyaka, Schengen vizesi için yüz yüze görüşmeye İstanbul’a çağrıldı

Pınar’a vize eziyeti

Fiba Eurochallenge Cup’taki ilk maçında 29 Eylül’de Hollanda’nın Leiden takımına konuk olacak Pınar Karşıyaka, vize başvurusunda soğuk duş yaptı.
Schengen vizesi için aracı kuruma başvuran Kaf-Kaf vize için tüm belgeler hazır olması için yüz yüze görüşmeye İstanbul’a çağrıldı. Genel Menajer Nihat Mala ve oyuncuların da aralarında bulunduğu 12 kişi, 10 dakikalık görüşme için pazartesi günü İstanbul’a gidip, vizelerinin onaylanmasını bekleyecek.
İzmir’de yapılsın istedilerBasketbol Şubesi Basın Sözcüsü Gökhan Şensan yüz yüze görüşmenin iptal edilmesi veya İzmir’de yapılması için birçok kurumdan yardım istediklerini, ancak Schengen vizesi prosedürünün ellerini-kollarını bağladığını belirterek, “Kurallar gereği 10 yıldan eski olan bütün pasaportlar yenilendi. Bu nedenle daha önce alınmış Schengen vizeleri de kimsede görünmüyor. Aracı kurum da ilk kez vize verilecek kişilerle yüz yüze görüşmeyi zorunlu tutuyor. Bizim için büyük eziyet oldu. Günübirlik İstanbul’a gidip dönmek zorundayız” diye konuştu.