Ege Piriştina, İzgi'yi bırakmayacak

Piriştina, İzgi'yi bırakmayacak

17.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeniden aday olmayan Konak Belediye Başkanı Erdal İzgi, seçimden sonra Büyükşehir başkanlık koordinatörü olacak

Piriştina, İzgiyi bırakmayacak



Piriştina, İzgiyi bırakmayacak



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, Konak Belediye Başkanı Erdal İzgi'yi, başkanlık koordinatörü olarak görevlendireceğini açıkladı.
Başkan Piriştina, İzgi'nin personele veda kokteyline katıldı.
İzgi'nin sözünü tutup yeniden aday olmadığını hatırlatan Piriştina, "İzgi'nin bu kararlılığı ülkesine, İzmir'e, Büyükşehir Belediyesi'ne hizmet etmeyecek anlamına gelmez" diye konuştu.

Birlikte güzel işler yaptık
Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde yapılan veda kokteylinde, Erdal İzgi personeline duygusal bir konuşmayla veda etti. Birlikte Konak ilçesi için güzel işlere imza attıklarını söyleyen İzgi, ilke ve değerlere sahip çıkılmasını istedi. İzgi, "İstemeden kırdığım ve üzdüğüm arkadaşlarımdan da özür dilerim" dedi. Kokteyle sona doğru katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, belediye çalışanları tarafından üzerine gül ve karanfil yaprakları atılarak karşılandı.

Sözünü tuttu, aday olmadı
Piriştina, yakından tanıdığı İzgi'yle birlikte başarılı çalışmalar yaptığı için personeli kutladı. Piriştina şunları söyledi: "Tek dönem belediye başkanlığı yapacağını söyledi. Öyle de yaptı. Ancak bu kararlığı, ülkenin, İzmir'in hizmetinde olmaması, Büyükşehir Belediyesi'nde olmaması anlamına gelmez. Ayrılıklarda gönül koymalar, kırgınlıklar yaşanır. Bunlar olmadı. Konak, ticaret, kültür, sanat kenti olmada hedefine ilerliyor. İzgi ve çalışanların emeğine teşekkür ederim" diye konuştu.

http://www.ahmetpiristina.org
28 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Piriştina internet sitesi hazırladı. İzmirliler her türlü düşünce, beklenti ve önerilerini adresinden Piriştina'ya iletebilecek. Piriştina'nın internet sayfasında CHP'li ilçe belediye başkan adayları, seçim bildirgesi ve belediye meclis üyeleri hakkında bilgiler yer alıyor. Piriştina'nın özgeçmişi, fotoğrafları, projeleri,seçim afişleri ve İzmir'deki çalışmaları da sitede yayınlanıyor.



EGE