Ege Pitbull davasına 4 yıl sonra başlandı

Pitbull davasına 4 yıl sonra başlandı

29.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bornova’da 2008’de, gezdirirken kaçan pitbull cinsi köpeğini bulduğu tamirhaneden almaya çalışan Ersin Bağcıer, ustabaşı Kutsal İç ve Aykut Gezgin ile anlaşmazlık yaşadı.

Pitbull davasına 4 yıl sonra başlandı

Köpeğini almak isteyen Bağcıer, Kutsal İç ve Aykut Gezgin ile tartıştı, çatışmaya girdi. Rastgele ateş açan Bağcıer ile İç ve Gezgin hakkında 5-15 yıl arası hapis istemiyle dava açıldı. Mahkeme, Gezgin’in zorla getirilmesi-ne, İç için yakalama emri düzenlenmesine karar verdi.

Haberin Devamı

Minik Ayşenur, bir karış suda boğuldu

Kınık’ta, sokak çeşmesinin su dolu yalağına düşen 2 yaşındaki Ayşenur Bildi, boğularak yaşamını yitirdi. Neriman Bildi (30), yaşlı bir kadına bakım işi buldu. Bildi, 2 yaşındaki kızı Ayşenur ile birlikte bakımını yaptığı Mevlüde Çalışkan’ın evine yerleşti. Neriman Bildi, yaşlı kadınla ilgilenirken, kızı Ayşenur’u oynaması için bahçeye bıraktı. Ayşenur, açık olan bahçe kapısından dışarı çıkıp, yakındaki sokak çeşmesine gitti. Çocuk, çeşmenin önündeki 30 santim derinliğindeki içi su dolu yalağa düştü. Ayşenur kurtarılamadı.
CEVDET ŞEN Kınık DHA

Kırmızıda durmadı hayatını kaybetti

Karabağlar’da, kırmızı ışıkta yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 79 yaşındaki Ekrem Şirin, hayatını kaybetti. Kaza, dün saat 00.30 sıralarında, Yeşillik Caddesi 274 numara karşısında meydana geldi. Kendisine kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalışan evli ve 3 çocuk babası, işçi emeklisi, 79 yaşındaki Ekrem Şirin’e, Gaziemir’den Karabağlar yönüne giden Rıdvan Altundağ (20) yönetimindeki 35 HFE 51 plakalı otomobil çarptı. Takla atan yaşlı adam yolun karşı şeridine düşüp ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ekrem Şirin, yolda hayatını kaybetti. Altundağ’ın alkolsüz olduğu tespit edildi.
KADİR ÖZEN DHA

Haberin Devamı

Şüpheli koli korkuttu

İzmir’de, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Konak Subay Orduevi’nin karşısına bırakılan şüpheli koli paniğe neden oldu. Bomba imha robotu yardımıyla fünye ile patlatılan kolinin içi boş çıktı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alıp, olay yerine uzman ekipleri çağırdı. Şüpheli koli, uzaktan kumandalı bomba imha robotuyla fünyeyle patlattı. Kontrol edilen kolinin içinden bir şey çıkmadı. Cumhuriyet Meydanı’na doğru kapatılan araç trafiği 45 dakika sonra açıldı.
İZMİR DHA

Kapkaça tutuklama

İzmir’in Basmane semtinde, 14 yaşındaki R.S’nin elindeki telefonu, konuştuğu sırada alarak kaçan O.Ö, polisin takibiyle yakalandı. Ayrıca Alsancak semtinde de bisiklet hırsızlığına karıştığı gerekçesiyle aranan O.Ö, sevk edildiği adliyede tutuklandı. 20 yaşındaki zanlı O.Ö, Gaziler Caddesi üzerinde yakalandı. Mağdur R.S. tarafından da teşhis edilen O.Ö, cep telefonunu 100 liraya sattığını itiraf etti. O.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
TAYLAN YILDIRIM İzmir DHA