Ege POLİSTE 24 SAAT

POLİSTE 24 SAAT

09.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Otobüsün camını kırdılar..Yürürken dereye yuvarlandı ..Pencereden düştü

POLİSTE 24 SAAT

Otobüsün camını kırdılar Balçova’da şoför Atanur Özcan, 510 hat numaralı ESHOT otobüsü ile Gaziemir-Narlıdere arasında yolcu taşırken, Balçova istikametine doğru geldiği sırada arka cam, taş atılarak kırıldı.
Yürürken dereye yuvarlandı Bayraklı’da Nursultan Nazarbayev Caddesi’nde yürüyen Zülfü Yağcı, yol kenarındaki dereye düştü. Vatandaşlar tarafından dereden çıkartılan Yağcı, hastanede tedavi altına alındı.
Kurusıkıcı şehir kovboyu Şirinyer’de polisi arayan vatandaşlar Yiğitler Mahallesi’nde saat 04.00’te bir kişinin havaya ateş ettiğini ihbar etti. Polis, elinde silahıyla M.Ö.’yü gözaltına aldı. M.Ö.’nün elindeki tabancanın kurusıkı olduğu belirlendi.
Pencereden düştü Konak Anafartalar Ülkü Mahallesi’nde Onur Kandemir, uyku sersemliği ile açık olan pencereden yola düştü. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan gencin iki kolunun da kırık olduğu tespit edildi.
Mazgal hırsızları yakalandı Bayraklı’da otoyol ayrımındaki dere yatağında mazgal kapaklarını söküp çalan S.G., K.T. ve H.G. işbaşındayken polisi görünce kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamacanın ardından polisler üç zanlıyı yakaladı.