Ege RAKİPLER KAYSERİLİ

RAKİPLER KAYSERİLİ

01.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ege’nin Süper Lig’deki tek temsilcisi Akhisar Belediyespor, bugün deplasmanda Kayserispor karşısında zor bir sınav verecek

RAKİPLER KAYSERİLİ

İlk iki maçından 4 puan çıkararak 8’inci basamağa yerleşen yeşil siyahlı ekip, henüz puanı bulunmayan ve son sırada yer alan rakibini dize getirip; başarı zincirine bir halka daha eklemek istiyor. Akhisar Bld’de sakatlıkları devam eden Hakan Ateş ve Emin’in yanı sıra, son antrenmanda üst adalesinde sorun yaşayan Bikoko da forma giyemeyecek. Bikoko’nun yerine hücumda Bruno’nun yanında Kenan ya da Sani’yi oynatmayı planlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takımı şu on birle sahaya sürmesi bekleniyor: Oğuz - Ahmet Cebe, Kürşat, Uğur, Çağdaş - Emrah Eren, Merter, Sertan, Güray - Bruno, Kenan (Sani).

Haberin Devamı

Forma reklamı Ramiz’den

Süper Lig’deki ilk sezonunda forma reklamı sorununu uzun süre çözemeyen ve ilk iki maçına reklamsız formalarla çıkan Akhisar Belediyespor, sonunda kamuoyunda Köfteci Ramiz olarak bilinen Ramiz Gıda A.Ş. ile el sıkıştı. Yeşil siyahlı kulübe geçtiğimiz sezon 1. Lig’de de ana sponsor olarak destek veren Ramiz Gıda’nın, basketbol takımına da ana sponsor olduğu bildirildi. n DHA

BUCA’NIN RAKİBİ K.ERCİYESSPOR

PTT 1. Lig’de Torku Konyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek ilk hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan Bucaspor, kendi sahasındaki ilk sınavında bugün Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek. Bucaspor’da eksik veya sakat oyuncu bulunmazken, K.Erciyesspor’u yenip Konyaspor galibiyetinin tesadüf olmadığını kanıtlamak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Sait karafırtınalar, “Taraftarlarımıza güzel bir futbol izletip üç puanı alan taraf olmak amacındayız” diye konuştu.
Bilet fiyatları kale arkası 5, maraton 10, kapalı tribün 20, VIP 40 TL olarak açıklanırken sarı-lacivertli ekibin sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Ömer - Alparslan, Efe, Henrique, Okan, Zafer, Mehmet İncebacak, Civar, Umut, Aykut, Mehmet Batdal.

Haberin Devamı

Erkan’dan kesin dönüş

Bucaspor daha önce kendisiyle anlaştığı eski futbolcusu Karabüksporlu Erkan Taşkıran’ın bonservis sorununu çözdü. Dün yapılan görüşmelerin ardından 50 bin TL bonservis ücreti ödemeyi kabul Buca yönetimi, futbolcunun bir başka kulübe transferi halinde de bonservis ücretinin yüzde ellisini Karabük’e verme koşuluyla anlaşmayı kesinleştirdi. Transfer Komitesi Başkanı Sedat Çiftçi Karabüklü yöneticilere teşekkür ederek, “Erkan bugün K.Erciyes ile oynayacağımız maçı tribünden izleyecek. Pazartesi günü de resmi sözleşme imzalayacak” diye konuştu.