Ege Ramazanda ucuz alışverişin tek alternatifi

Ramazanda ucuz alışverişin tek alternatifi

31.05.2017 - 03:25 | Son Güncellenme:

Toptan fiyatına perakende sloganıyla yola çıkan Alternatif Toptan Market, indirimli fiyatlarla ramazan boyunca müşterilerini bekliyor.

Ramazanda ucuz alışverişin tek alternatifi

Dört yıl önce Bayraklı’da başlayan geleneksel ramazan ucuzluğu sırasıyla Demirköprü-Buca-Altındağ-Özdere ve Ürkmez mağazaları ile devam ediyor.
Özellikle temel gıda ürünlerinde büyük ramazan indirimi yapan Alternatif Toptan Market, her keseye hitap ediyor. Aradıkları tüm gıda ve ihtiyaç maddelerini uygun fiyatlar ile Alternatif’te bulabilen tüketiciler ramazan alışverişlerinde kaliteyi ucuza almak için sepetleri doldurdular.
İndirim bir ay sürecek
İzmir de bir ilk toptan fiyatına perakende sloganıyla yola çıkan Alternatif Toptan Marketler Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, indirimlerin ramazan boyunca devam edeceğini belirti.
Türk Kızılayı Konak şubesi ile işbirliği yaptıklarını belirten Pehlivan, “Ucuzluğun yanında sosyal projelere de destek veren Alternatif Toptan Market Yönetimi her yıl olduğu gibi bu yılda, isteyen müşterilerinin Türk Kızılayı’na erzak kolileri bağışlarını toplamaktadır. Türk Kızılayı, Alternatif Bayraklı AVM’de kurduğu stantta bağışları kabul etmekte ve bağışın ne zaman, nereye ve kimlere ulaştığını öğrenmek isteyen bağışçıyı cep telefonu ile bilgilendirmektedir’dedi.
Alışveriş çeki de var
Hazırlanan paketler bu yıl 44,95 TL ve 34,95 TL’lik iki erzak kolisi şeklinde hizmete sunuluyor. Ayrıca alışveriş çeki seçeneği de bulunuyor.