Ege Reislerinin evini soydular

Reislerinin evini soydular

08.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karabağlar’da geçen cuma, B.T.’nin evinden beyaz eşyalar ve koltuklar çalındı.

Reislerinin evini soydular

Çalınan eşyaların spot mağazasına satıldığını belirleyen polis, üçü de 20 yaşında olan M.E., M.O.Y. ve H.K.’yi yakaladı. Soruşturmada, evinden hırsızlık yapılan B.T.’nin, bir süre önce hırsızlık şebekesi kurmaktan tutuklanan C.K.’nin kız arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Eşyaları çalanların da C.K. ile birlikte çalışan arkadaşları olduğu belirlendi. Üç zanlının, zaman zaman evinde kaldıkları B.T.’nin kendilerini istememesi üzerine eşyaları çalıp sattıkları saptandı. Çetenin lideri konumundaki C.K. kiraladığı otomobille üç ayda Buca, Karşıyaka, Karabağlar, Narlıdere ve Çiğli’de 10 evden hırsızlık yapmış.

Üç hırsız yakalandı

Buca’da Fatih Çetin’in 146/1 Sokak’taki evine kapıyı zorlayıp giren R.U., T.D. ve A.A. bir dizüstü bilgisayar, 47 TL, iki adet cep telefonu, bir adet saat, bir adet altın bilezik ve bir adet altın yüzük çaldı. Hırsızlığı farkeden komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan üç zanlıyı kısa sürede çaldıklarıyla yakaladı.


Foça Cezaevi’nin kantini soyuldu!

Foça Tarım Yarı Açık Cezaevi’ne önceki hafta gece giren hırsızlar, kantinden 15-20 bin TL’lik gıda ve Tekel maddesi çaldı. Basın kuruluşlarına gönderilen “Foça Cezaevi’nde neler oluyor?” diye başlayan mektupta, cezaevine hırsızlık için bu kadar rahat girenlerin isteseler cana da kastedebileceklerine değinildi. Yazıda, cezaevinde daha önce de 100’e yakın esrarlı sigara ele geçirildiği, bu olaylarla ilgili Foça Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturmasının devam ettiği de vurgulandı. İsimsiz ihbarcı, bir yöneticinin burada hükümlü olan amcasının oğlunun demir atölyesine malzeme alınacağını söyleyerek saymanlıktan para aldığını, malzemenin ortada olmadığını, atölye sorumlusuna 15 bin TL zimmet çıkarıldığını ileri sürdü. İzmir Cumhuriyet Başsavcısı, iddiaları araştırmak için Cumhuriyet Başsavcı Vekilini görevlendirdi. Cezaevinde görevli bazı memurlar da, hırsızlığı doğruladı.