Ege Roman çocuklardan bağımlılığa ‘hayır’

Roman çocuklardan bağımlılığa ‘hayır’

01.12.2019 - 02:12 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri ile Uluslararası Kadın ve Gençlik Politikalarını Geliştirme Derneği (UKAGED) tarafından AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin organizasyonuyla düzenlenen ‘Bizim Çocuklar Bağımlılığa Hayır Diyor, Bağımsız Hayat Tepecik’ projesi kapsamında, Roman mahallelerinde yaşayan çocuklara teknoloji ve madde bağımlılığı konularında eğitim verildi.

Roman çocuklardan bağımlılığa ‘hayır’

Açılış konuşmasını yapan Bekle, “Her fırsatta onlarla anılmaktan gurur duyduğum çok sevgili Tepecikli çocuklar programımıza katılıyor. Bizlerin derdi, 2023’e, 2035’e bu nesli çok daha güzel hazırlamak. Biliyoruz ki dijital çağın merkezinde doğan bu zihinleri kazanamazsak, asıl bizler sonumuzu hazırlamış olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmacılardan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ise, “Gençlerin, eğitim ve sporla iç içe olmasını hedefliyoruz. Sadece Ege Üniversitesi değil, Ege Bölgesi’ne yönelik ‘Dumansız Ege’ kampanyasını yürütüyoruz. Yeşilay ile çok ciddi bir protokol yaptık” dedi.

Yazarlar