Ege Rus evlerine Türk mobilyası

Rus evlerine Türk mobilyası

04.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

MODEKO İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı 23. kez kapılarını açmadan önce Türk Mobilya İhracatçıları ile Rus ithalatçılar, “Modeko Mobilya Alım Heyeti Organizasyonu”nda bir araya geldi.

Rus evlerine Türk mobilyası

Firmalar buluştu
Birliğin 2023 mobilya ihracat hedefi olan 6 milyar dolara ulaşma amacı doğrultusunda gerçekleştirdiği “Modeko Mobilya Alım Heyet Organizasyonu”nda başarılı iş görüşmeleri yaşandı. Rusya’dan gelen 5 firmayla 10 Egeli mobilya firması Kordon Otel’de ikili görüşmelerde biraraya geldi. Birlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müjdat Kemer, Türkiye’nin 2011 yılında 1.8 milyar dolarlık mobilya ve aksamları ihracatı gerçekleştirdiğini, ihracat sıralamasında ilk sırayı Irak’ın aldığını, Türkiye açısından Rusya’nın geliştirilebilecek bir dış pazar özelliğinin ise giderek yükseldiğini belirtti.
Rusya’ya 2011’de 86 milyon dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirdiklerini anlatan Kemer, “Rusya bize yakın ve büyük bir pazar.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Katalog çekimleri Antalya’da yapıldı
Tekstil ve perakende sektörü firmalarından Özdilek, 2012 ilkbahar-yaz sezonu katalog çekimlerini Antalya’da gerçekleştirdi. Avrupalı modeller objektif karşına geçti. Antalya’nın Tekirova Beldesi’nde 4 gün süren katalog çekimlerinde, Polonyalı model Slywia Stolarczyk, Alman model Laura Hauk ve İspanyol model Andonia Garcia Serrano objektif karşısına geçti. Özdilek ürünlerinin 2012 İlkbahar-Yaz kataloğu önümüzdeki günlerde mağazalarda yerini alacak.

Ercan AVM’den yeni şube
İlk mağazasını 1992 yılında. Üçkuyular’da Ercan Papur, Murat Polat ve İbrahim Özata ortaklığında açılan Ercan Alışveriş Merkezi, 19’uncu şubesini Çiğli Anadolu Caddesi üzerinde hizmete açtı. Tuğba Altıntop ve Asya Öztürk’ün sunumunu üstlendiği açılışta, Tuğba Özay ve Ece Gürsel, mini konserler verirken, Cansu Taşkın, Serra Sarıoğlu ve Gülcan Odabaşı da yaptıkları defile ile görsel bir şölen sundu.

19 mağazaya ulaştı
Kuruculardan Ercan Papur, “Manisa Akhisar, Aydın Nazilli ve İzmir’deki 19 mağazamızla halkımıza hizmet ediyoruz. Amacımız kredi kartsız, uzun vade seçenekleri ve açık hesap uygulamalarıyla halkımızın taleplerine zorlanmadan ulaşmalarını sağlamaktır” dedi. Papur, yakın zamanda görkemli 20’inci yıl kutlaması gerçekleştireceklerini söyledi. n İZMİR Milliyet