Ege Sadece iki bira içmiş!

Sadece iki bira içmiş!

26.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aşı hız yüzünden önce ağaca, sonra bir yayaya ve aydınlatma direğine çarpan sürücü Ö.N., “Alkol aldınız mı?” soruna bu yanıtı verdi ama 1.99 promil alkollü çıktı. Kazada iki kişi yaralandı

Sadece iki bira içmiş

Bornova’da, yağmurdan kayganlaşan zeminde aşırı hızlı gittiği iddia edilen sürücü Ö.N (28), Ankara Caddesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce koca bir ağaca çarptı; savrulan araba dolmuş bekleyen A.Ş’ye (39) çarptı. Son olarak aydınlatma direğine toslayan otomobil, nihayet durdu. Ö.N.’nin burnu bile kanamadı. Yanındaki arkadaşları E.A. (29) ve G.Ç. (34), araçta sıkıştı. AKS 100 ekipleri’nin kurtardığı yaralılarla birlikte yaya A.Ş, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Israrla “içmedim” dedi


Kaza, dün saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Ö.N. yönetimindeki 06 DC 2143 plakalı otomobil, yağmurdan kayganlaşan zeminde, iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Özel bir hastanede teknisyen olan otomobil sürücüsü, kazadan yara almadan kurtuldu. Trafik polisleri, “Alkol aldınız mı?” diye sordu ancak Ö.N, ısrarla, “Almadım. Sadece iki bira içtim” dedi. Kontrolde Ö.N.’nin 1.99 promil aklollü olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yazarlar