Ege Sadece kısa bir mola

Sadece kısa bir mola

25.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Sadece kısa bir mola

Yeşilçam Rekresyon Alanı açılışında Bornova Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahseden İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Doğrunun kalesi yıkılmaz” dedi.

Haberin Devamı

Bornova Belediyesi, Yeşilçam Mahallesi’nde vatandaşların en büyük isteklerinden rekreasyon alanının yapımı tamamladı. İçerisinde çocuk oyun alanı, etkinlik alanı, taziye evi, halı saha ve spor aletlerinin yer aldığı yedi bin metrekarelik yeşil alan törenle hizmete açıldı.

Sadece kısa bir mola

Teşekkür etti

Açılışa katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, protokoldeki Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’ten övgüyle bahsetti, “Gönenç, 2 dönem boyunca 10 yıldır çok başarılı işler yaptı. Geçmişte ve son 5 yılda İzmir’deki 30 başkanı arasında da en başarılı olan Olgun Atila’dır. Kendisi dürüst, namuslu, şerefli ve başarılı bir başkandır. Bu dönem iki başkanımız için de bir mola dönemi olacak. Ama bizler partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. ‘Doğrunun kalesi yıkılmaz’ ve ‘Doğru sallanır ama devrilmez’ bu iki sözü asla unutmayın” dedi.

Haberin Devamı

5 yıllık çalışma süresinde yanında olan herkese teşekkür eden Başkan Atila da, “45 mahallemizin muhtarlarına, meclis üyelerimize, spor kulüplerine, üniversitelere, STK’lara ve hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkür Başkanı Kocaoğlu’na; kendisiyle 10 yıl boyunca çalışma imkanına sahip oldum. Kendisinden çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam edeceğiz”diye konuştu.