Ege Sağlık turizminin rotası İzmir

Sağlık turizminin rotası İzmir

27.04.2017 - 04:11 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin saç sağlığı markalarından Rotalife, sağlık turizminde dikkatleri İzmir’e çekmek için Dubai merkezli Mbc Group ile anlaştı. Buna göre; kentin potansiyeli tüm Arap dünyasında tanıtılacak.

Sağlık turizminin rotası İzmir

İstanbul, Antalya ve İzmir’de saç ekimi ile estetik uygulamaları alanında hizmet veren Rotalife, İzmir Alsancak Şubesi’ni törenle hizmete açtı. Açılışa, İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan da katıldı. İzmir’in sağlık turizmine yönelik hedeflerine kamu hastaneleri olarak kararlı adımlarla ilerlediklerini belirten Prof Dr. Özkan, Rotalife Genel Müdürü İsmet Yılmazer’i de tebrik ederek, şöyle konuştu: “Özel sektörün sağlık turizmine yönelik projelerini her zaman destekliyoruz, onların çalışmalarından heyecan duyuyoruz.”

Haberin Devamı

Mbc TV’de tanıtılacak

Rotalife Genel Müdürü Yılmazer de, yeni proje hakkında bilgi verdi. Yılmazer, “Mbc, 10 tematik kanalı ile özellikle Arap ülkelerindeki izleyiciler üzerinde önemli bir etkiye sahip. Mbc TV, aynı zamanda en büyük Türk dizilerinin de yayınlandığı kanal olarak dikkat çekiyor. Dolayısıyla ülkemize ilgisi olan, Türk dizilerinden az çok Türkiye’yi bilen ve merak eden büyük bir izleyici kitlesine; İzmir’in turizm ve sağlık potansiyelini tanıtacağız” dedi. Grubun Mbc4 kanalında Ocak ayında başlayacak ‘Visit to be Treated’ programında Rotalife ile birlikte, İzmir’in turizm potansiyelini anlatacaklarını belirten Yılmazer, “Arap ülkelerinden başta saç ekimi olmak üzere zaten yoğun bir ilgi var. Ancak İzmir’in bu alanda tanıtım eksiği vardı. Kendi imkanlarımızla bu eksiği gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.