Ege Sağlıklı nesiller için geziyorlar!

Sağlıklı nesiller için geziyorlar!

13.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Genç Kızılay İzmir Gönüllüleri, Bayındır’ın Kızılkeçeli İlkokulu’nu ziyaret etti. Minikler, sağlık kontrollerinden geçirildi. Abla-ağabeyleriyle oyunlar oynadı

Sağlıklı nesiller için geziyorlar

Genç Kızılay İzmir Gönüllüleri, ‘Sağlıklı Köy Okulları’ projesi kapsamında Bayındır’ın Kızılkeçeli İlkokulu’nu ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle, Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Çalışma Grubu üyesi Merziye Gökçe Göksu, renk körlüğü testlerini kullanarak öğrencilerde görme bozukluklarını tespit etti. Çocuklarda gelişme geriliği olup olmadığı incelendi. Genç Kızılay İzmir Yönetim Kurulu Üyesi, stajyer diş hekimi Azmi Asoğlu da, diş fırçalama teknikleri hakkında bilgi verdi, genel kontrollerini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Oyuncaklar dağıttı

Miniklerle keyifli zaman geçirmeyi de ihmal etmeyen gönüllüler, oyuncaklar dağıttı, eğlenceli videolar izletti. Onlarla güzel bir gün geçiren gönüllülere, İYTE Tasarım Topluluğu da eşlik etti. Etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı ve Bayındır Kızılay Temsilcisi Osman Kadan, “Gençlerin böyle güzel faaliyetler gerçekleştirdiğini görmek mutluluk verici. Bizler de Bayındır Belediyesi olarak her zaman onlara destek olmaya çalışacağız” diye konuştu.